ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

1 Kč Motorová metla SN88

16.02.2021 - Zemědělská a lesní technika - Rakovník


Detail inzerátu

Elektrický startér je napájený 12 voltovou baterií. Stroj má externí zásuvku na 230V, pomocí které dokážete stroj nastartovat v případě, pokud byl delší dobu odstavený a baterie se vybila.Stroj připraven na prezentaci

Motorová metla má 3 rychlosti vpřed a 1 zpátečku. Výška a tlak metly jsou nastavitelné prostředníctvím centrální uložené kliky.Mimo toho, metla v 5-ti stupních může být nastavovaná v příčném směru. Rychlost metly může být nastavovaná prostredním vidlicové páky v 6 stupních. 

Informace a videa k metodám najdete na naší stránce o kterou si pište.Koukněte na MÉ všechny inzeráty.Mám v nabídce štípačky,vývozky,minibagry,drtiče,mulčovače,malotraktory,doplňky na nakladače,traktory,smykem řízené stroje a jiné stroje.Zabezpečujeme ZÁRUČNÍ A POZÁRUČNÍ SERVIS,náhradní díly,množstevní slevy,dopravu.Pošlu video.Stroj používám i na sběr listí.

Stroj připraven na prezentaci pokud bych mohl požádat a doporučit,je vždy dobré stroje vidět a vyzkoušet si je,srovnat zpracování a kvalitu,porovnat s jinými výrobci.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.